Pagari töö on huvitav ja mitmekülgne. Pagari õpe hõlmab endas pirukate, väikesaiade, kringlite, küpsiste, leiva ja saia valmistamist, pagaritoodete tootearendust ning esteetilisamat poolt toodete kujundamisel ja kaunistamisel.
Õppekeel: vene keel
Õppevorm: statsionaarne koolipõhine (päevane)
Õppekoht: Narvalink opens on new page
Õppeaeg: 1 aasta
Õppetase: 4. tase (kutseõppe esmaõpe)
Õppe alustamiseks tingimused: põhiharidus
Sisseastumise tingimused: sisseastumiskatse
Õppekavalink opens on new page
Õppekava läbimisel sooritab õppija 4. taseme kutseeksami (kutsestandard: Pagar, tase 4link opens on new page). Juhul, kui kutseeksami sooritamine ebaõnnestub, on õpilasel õigus sooritada õpingute lõpetamiseks erialane kooli lõpueksam.
Õpingute läbimisel õpilane:
Pagari õpe hõlmab endas, pirukate, väikesaiade, kringlite, küpsiste, leiva ja saia valmistamist, pagaritoodete tootearendust ning esteetilisamat poolt toodete kujundamisel ja kaunistamisel.
Valikõpingute raames saab lisaks omandada teadmisi maiustuste valmistamises, väikeettevõtte majandamises ning teenindus- ja müügitöös.
Praktikavõimalused:
Esimene töökogemus saadakse koolis pagariklassis.
Ettevõttepraktikal võib käia Eesti erinevates toitlustusettevõtetes.
Võimalikud töökohad:
Toitlustusettevõtted üle Eesti.
Sisseastumisinfo (tööpäevadel kell 09.00-15.00):
- Sillamäe: telefon +372 5628 1728
- Jõhvi: telefon +372 5308 8342
- Narva: telefon +372 5697 1102
Lisainfo: vastuvott@ivkhk.eelink opens on new page
Kontakt
- Nimi Ene Valgemäe, erialade juht (toitlustus)
- Telefon +372 5855 3230
- E-post ene.valgemae@ivkhk.ee
Kontakt
- Nimi Ene Valgemäe, erialade juht (toitlustus)
- Telefon +372 5855 3230
- E-post ene.valgemae@ivkhk.ee